|
|
Tekstovi
5
3.9
7
| |
| Autor | Poruka |
|---|
rocker u penziji Svakodnevni Rocker

Broj poruka: 469 Datum upisa: 27.03.2011 Godina: 45 Lokacija: bih Laktasi
 | Naslov: Tekstovi Čet Apr 28, 2011 11:39 pm | |
| Hajde da vas cujem koji vam se tekstovi u muzici najvise svidjaju.Ako vam nije tesko kopirajte tekst da ga svi vidimo. Po mom misljenju najvise dobrih tekstova je bilo 80-tih godina dok je vladao novi talas. Vecinom su se tekstovi bavili situacijom u bivsoj Jugi ali ima i drugacijih. HAUSTOR UZALUD PITAS..................... uvijek su bile tako nevine te tvoje crne oci ko da nikad nece proci
ljubavne igre one ne vide i nikad nece moci sve dok samo strah ne ostane
zar si stvarno mislila da je sve to igra, sto sam ja zbog tebe sam?
a sto ces sada kad si stigla do zida, a doma nema goluba da te miluje.
teske se kise spremaju, kroz tvoj se prozor samo jablani vide, nad gradom munje sjevaju, uzalud pitas ko ide... budaline u planine, pustahije kroz kapije.
stari strazari zijevaju, kroz tvoj se prozor samo jablani vide, daleki momci pjevaju, uzalud pitas ko ide, budaline u planine, pustahije kroz kapije, pogasi sve, budi vesela, jer ljubav je za nas tek pocela Leb i Sol CUVAM NOC OD BUDNIH......................... Sa desne strane nocas nema te a znas da je krevet veci bez tebe postelja cuva tvoje mirise i stvari po sobi smeju mi se
Ref. Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludnih pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam
Sa desne strane nocas nema te a znas da je krevet veci bez tebe
Ref.
I sta posle svega, isto pitanje o da li me opet ceka skitanje
Kao na strazi cuvam noc od budnih ja sam samo jedan od sinova bludnih pravi se reci uvek kasno setim odgovor znam kad ostanem sam |
|  | | vozd jovan pogani Osjecam potrebu za Rockom

Broj poruka: 115 Datum upisa: 18.05.2010
 | Naslov: Re: Tekstovi Pet Apr 29, 2011 7:39 am | |
| NAJBOLjI TEKSTOVI... NEMA BOLjIH...
1.Macem Kroz Srce
Istok i zapad strašne kandže razoriše korene, ubijaše nadu i od njihovog poganskog boga, koga silno ljubiše, hrišæani izvajaše djavola, gospodara tame i tako pleme postade sledbenik tamne ruke, kradljivca duša. Istok i zapad, strašne kandže maèevima svojim sekli su glave. Vrisak i vapaj natopiše zemlju teškom krvlju, saèiniše reku. Iz reke crvene nikoše mržnja i prezir prema svetom krstu. Brat brata sekoše, gazeæi u sopstvenoj krvi udišuæi je svojom snagom dok je seèivo maèa plakalo kroz majèino srce.
2.Krst u Plamenu
Plameni vetrovi odnosiše lica i domove krvavom mukom podignute... Borba je trajala, licem u lice, mažem kroz srce i sekire oštre, gasiše živote... Umiruæe oèi, kao kroz san moliše za milost i spasenje svoje... Reka krvi je bujala žedno tražeæi žrtve. Goreo je krst u plamenu, pretivši nevernicima, paganskoj braæi koja se boriše za svoju veru i korene svoje... Veèiti plamen pretiše da izgori dušu svaku, koja se krstu ne preda... U blatu su klecala kolena bolna, nagrižena mrazom, bolno su pucala moleæi za milost. Hrišèani ubiše i mudrog govornika samo u vazduhu ostaše mu reèi...
3. Sudbina
Krenuli su koracima slomljenim oni koji krstu vatrenom odoleše i spasiše glave svoje. Plaè duša deèijih nije se više èuo... U srcu nosiše tugu, bol i pokajanje što krenuše na put, put u nepoznato. Njihove kosti trošne bolu teško odolevaše. Seæanja na poginulu braæu tela im razaraše... Koraci. Stopala. Žig u blatu. Gaziše preko reke, reke krvave. Pogledom ispratiše krošnje ogolele, u njima videše duše poginulih. Setiše se žrtava strašnog predskazanja i krvavih suza što lile su sa neba. Koraci spori stopala trošna. Polako postadoše samo taèke blede, u pravcu krvavog, umiruæeg sunca...
4.Kletva
Ostavivši pepeo i prah predaka svojih otvoriše teška vrata nesreæe i bola... Setiše se reèi drevnoga vraèa, èiji pepeo šumom prosejaše. Vetar je poslao šapat medju krošnje, sa kojih je padalo uvelo lišæe... Kletva je baèena na pleme izmuèeno, koej krv roðenu prosipaše. I pila je zemlja usnama žednim krvave suze snagu životnu. Sastalo se pleme, ispod krošnje stare, sakupivši svoje ljude malobrojne. Zaèuše se reèi mudrog govornika "Svaki dan je kazna, odnosi živote naše braæe krvne svaki dan je manje. Plaè deèijih duša, više se ne èuje sve raka do rake u zemlji zaspaše !" U reèima ljudi videše istinu ? se njihovo božanstvo sve je dalje prinesoše mu žrtvu da ga umilostive prolivši vrelu krv mlade životinje pred žrtvenikom kleèaše ponizno lomeæi ? u blatu i mrazu.
5.Put u Nepoznato
Krenule su koracima sigurnim Tamne povorke vetrovima šibane Plaè duša deèijih, nagriženih strahom U srcima nosiše nadu i veru u Svog boga paganskog, kome se sa puno žara klanjaša... I crnim stopama suvu zemlju gaziše sve brže i odluènije terajuæi strah I dok æene tiho jecaše i preklinjaše muæeve kunuæi se u decu, u živote svoje kleèeæi u blatu Zlo predoseæaše. Ali srca hrabra nemogaše ganuti ? gorka, od srca i krvi podarena... Koraci, stopala žig u blatu polako postadoše samo toèke blede u pravcu krvavog, umiruæeg sunca. Zgažene nade, duboko zarivene u blatu ? ?, napravivši put snazi i srcima hrabrim i odluènim. Sekira teška u ruci, mraène šume je krèila, oslobadjajuæi put koracima koji se prostiraše u nepovrat... Koraci, stopala žig u blatu polako samo taèke blede u pravcu krvavog umiruæeg sunca.
6.Predskazanje
Krvave suze lile su sa neba zemlja ih pila ožednelim usnama negde u daljini plakalo je dete. Hiljade i hiljade oèiju uprtih u nebo èudom se diviše neznajuæi da ih teška sudbina iz daljine èeka Drevni vraè je video Krvavu braæu dok se meðusobno sekirama bore, a krst iznad glava u vatri je goreo, kapala je krv sa njega èule su se reèi strašnog predskazanja kao munje teško pogodiše srca Istina je jedna, ali napuštena Istina je bolna, krvlju zalivena Spalili su vraèa u dubini šuma dok za milost molile su umiruæe oèi. Jecale su krošnje, govoreæi tiho u šapatu èekajuæi odluku sudbine... Drevni vraè je video krvavu braæu... |
|  | | rocker u penziji Svakodnevni Rocker

| Naslov: Re: Tekstovi Pet Apr 29, 2011 11:41 am | |
| Krv ,sjekire,smrt,maljevi,bogovi ovi ili oni,dobro ako time hranis dusu samo ubuduce napisi izvodjaca. |
|  | | Woodstock Admin

Broj poruka: 608 Datum upisa: 07.03.2010
 | Naslov: Re: Tekstovi Pet Apr 29, 2011 2:28 pm | |
| Po meni Sobic ima dosta dobre tekstove...
Ceta ludjaka:
Tutnji zivot pored mene ne gleda cetu ludjaka ruse se snovi, trose se zene filmovi tudji, a moja traka, traka
Uvijek drugi mirni u zbrci uvijek drugi sa srecom svjezom a ja nevican, u prljavoj trci smijem se cestit nad praznom mrezom
Ref. Al' ja imam sebe u sebi postenog druga i volim sto su tako ciste moja sreca, moja tuga
Ceta ludjaka, ne da se rijeci a bartina tuce, bez kicme je bolje ljuti se stoka, al' bodre me preci skupo je voce, gradjanstvo se kolje
Juce u plavom autu prodje djevojka moja mase mi satom neko prokleto pseto srce mi glodje a neki covjek, zovem ga bratom
Ne pokusavaj mjenjat me, ova mi se puno svidja
Ne pokusavaj mijenjat' me ovo je ipak moja glava kad joj se budi, nek' joj se budi kad joj se spava, nek' joj se spava
Ne pokusavaj mijenjat me ovo su ipak moje ruke samo mi znamo kako smo skupa mucili srecu, mucili muke
Ne pokusavaj mijenjat me ovo je srce oduvijek sa mnom kol'ko smo samo krvavih puta isli po brdu, isli po ravnom
Ne daj da tebe mijenja neko budi do kraja ono sto jesi a ako mislis da smo daleko nemoj put mene bolje ostani gdje si
Znam da ovako mnogim ne godim al' ja sam citav stao u vene znam dobro zasto ratove vodim muski su muski zene su zene
Ja kad nekog vidim da gubim zasuzi oko, al' nikad ne placem onog kog' ljubim do daske ljubim a znam da se igram ostrim brijacem
Ali kad s torbom naumim negdje noge mi neces svezati s nicim nama tih para za moje cijene priznajem kako ciganu slicim
Ja nosim kicmu, celicnu sinu ne volim kada glava mi pada s njom spajam zemlju i visinu i kad se leti i kad se strada
Ne daj da tebe mijenja neko budi do kraja ono sto jesi a ako mislis da smo daleko nemoj put mene bolje ostani gdje si
I ne pokusavaj mijenjat me ovo je ipak moja glava kad joj se budi, nek' joj se budi kad joj se spava, nek' joj se spava
Ne pokusavaj mijenjat me ovo je ipak moja glava kad joj se budi, nek' joj se budi kad joj se spava, nek' joj se spava
Prodjoh gradom:
Ref. 2x Prodjoh gradom, prodjoh gradom ja naljutio me vrag, naljutio me nesto vrag
Laze, vrijedja, radi iza ledja i misli da cu zivot pomiriti s tim to li lako, al' ne moze to tako o meni, o meni
Ref.
Arkade cvrste, al' polomicu mu prste ne moze svasta da se gura u moj svijet ja sam sviko da ne brine niko o meni, o meni
Gledam bruku gdje mu drugi ljube ruku i odmah sebi kace podvijeni rep za srecu psecu, lose mislit' necu o meni, o meni
Ref.
Inace ima super tekstova, preporucujem ko ga nije slusao, da ga oproba. |
|  | | SAG Rock guru

Broj poruka: 708 Datum upisa: 15.12.2010
 | Naslov: Re: Tekstovi Pet Apr 29, 2011 8:21 pm | |
| | rocker u penziji :: | | Krv ,sjekire,smrt,maljevi,bogovi ovi ili oni,dobro ako time hranis dusu samo ubuduce napisi izvodjaca. |
Od jovana tekstovi:
izvodjac: MAROTH album: Krst u plamenu |
|  | | SAG Rock guru

| Naslov: Re: Tekstovi Pet Apr 29, 2011 8:30 pm | |
| Izvodjac: Dark Funeral Album: Vobiscum Satanas Pjesma: Ineffable King of Darkness
Tekst: I am one with Satan I am the horned beast I am thy mighty emperor Ruler of the dark domain My body is a temple Wherein all demons dwell A pantheon of flesh am I Am I
Hail me the horned one I am the beast.
I am the truth I am everything Wherever life is born - I am the flame Wherever death will strike - I am the knife Wherever evil dwells - I am the one behind
In front of the ineffable king of darkness You shall die!
I am one with Satan I am the horned beast I am thy mighty emperor Ruler of the dark domain My body is a temple Wherein all demons dwell a pantheon of flesh am I
Hail me the horned one I am the beast
Rege satanas, ave satanas, hail Satan! Rege satanas, ave satanas, hail Satan!
Izvodjac: Marduk Album: Heaven Shall Burn... When We Are Gathered Pjesma: Darkness It Shall Be
Tekst: I have dreamt the dreams about Satan's beautiful promises Of the dark arts, and the blackened powers I possess I have dreamt about worlds burning in millions of fires And the worthless christianity burning with them I and you are all that is dark of the world And so we shall greet the everlasting night with pride You and I bear the wisdom of a thousand geniuses And we are granted the right to lead the people to their ends I have dreamt a thousand dreams about crushing other's dreams And also to unite the superior people of mine I have dreamt about the mortals' fears and terrors But no horror will be as great as the fear of you and I I and you will strike with the words and fist of Satan Our enemies and friends alike to the ground You and I with our brother of higher birth Shall ignore the cries, and ignore the lament of the fools A new age will come, and a new King will be crowned A new age will arrive.. In your own blood, you shall be drowned This new age of Satan - The new age of Hell This is what I have seen, and darkness it shall be I have dreamt about the most wonderful things And I know that I'm a chosen one on Satan's side I have dreamt about peace, happiness, love and good And I have the key to destroy all of that I and you bear the soul and power of the evil fire So that we can rule the world with dark desire You and I are the artists of evil And the painting of the new world We will create, shall bath in blood I have dreamt about the deeds of the very past But none of them are as great as those to come I have dreamt about great days to come When I shall wear the black crown, and rule with Satanic might I and you are born of the same great blood And we are proud warriors in the great army of Satan You and I have got the world in our grasp The world at our knees, and the vision of destruction in our eyes A new age will come.. I HAVE DREAMT THE DREAMS THAT WILL COME TRUE
Izvodjac: Impaled Nazarene Album: Suomi Finland Perkele Pjesma: Steelvagina
Tekst: FUCK IT UP!!! Made of rusty steel, add the broken skulls Spilling blood and oil, huge killing cunt Standing sky high, within black clouds Eating men and time, dry lesbian fuck FUCK!
[BRIDGE:] Limbs and blood, oily cunt, skulls and steel, rusty fuck Bones and nails, hellfire seed
[CHORUS:] Designed to end it all, damnation inferno Steelvagina is your god!
It keeps on grinding, speeding up with time Growing everyday, final day in sight FUCK!
[BRIDGE]
[CHORUS]
Izvodjac: Darkthrone Album: Panzerfaust Pjesma: The Hordes of Nebula
Tekst: Scent of (the) Flying Shadows are in the Eyes of the Vast Uranus for these Eyes have seen the horses of the Universe fade away
Oh, Father (the) Fog of Nebula your faithful children have escaped The Walls of Eternity The Elders Curse- like Snow of the Solstice of the Sun
and what the Eyes of Uranus can see Far Yonder in the Shade of the Walls was happening Milleniums ago So whatever lies Beyond the Gate It lies in the Past
Oh, We are the Hordes of Nebula having Travelled through an Eternal Sea of Void we glance upon a distant light Star in the Far; Ye Mighty Sun Will you Die before We reach you? Are you a Fatal result of the Laws of Distance? The Swords of Time are pointing at our Hearts The grass here seems Raped- as we face Eternal Misery
Izvodjac: Deicide Album: Legion Pjesma: Satan Spawn, The Caco-Daemon
Tekst: Shunned from the light Born into darkness never knowing Infant enshrined Spawn of the alter, crush mankind
Never will they see you lurking in my shadow Unbenign the hands of god Nummified existence, knower of the wicked Prophesizing flesh of me Daemon call thee ancient, travel unto Satan Bring a forth the blood red sea
Evil seed, injected Daemon freed, the calling Demon Lord, master Satan spawn, the Caco-Daemon
Satan spawn, the Caco-Daemon Satan spawn, the Caco-Daemon Satan spawn, the Caco-Daemon Satan spawn, the Caco-Daemon
Pulled back through time Existence of god you're never knowing Evil unwind Exit the womb, your life is mine
Never will they see you lurking in my shadow Unbenign the hands of god Nummified existence, knower of the wicked Prophesizing flesh of me Daemon call thee ancient, travel unto Satan Bring a forth the blood red sea
Evil seed, injected Daemon freed, the calling Demon Lord, master Satan spawn, the Caco-Daemon
Satan spawn, the Caco-Daemon Satan spawn, the Caco-Daemon Satan spawn, the Caco-Daemon Satan spawn, the Caco-Daemon
|
|  | | RockLegend Pocinjem Rokati !

Broj poruka: 191 Datum upisa: 13.03.2010
 | Naslov: Re: Tekstovi Pet Apr 29, 2011 10:36 pm | |
| KO spomenu Sobica: Miladin Sobic - Srednjoškolka
Volim tvoje trepavice i ko krila obrvice volim tvoje ruke bijele i godine što nas dijele
Ja te volim curo gledat kad se posle škole šećeš kad mi tvoje drugarice pozdrav daju, a ti nećeš
Ako tako među nama ne desi se nikad ništa uvijek će mi draga ostat duša tvoja ko snijeg čista
Srednjoškolko daj mi reci što se ovo s nama zbilo te onako na ulici samo šutke prolazimo
Jel' sujeta, il' se bojiš ili tvojoj majci smeta ova veza, ova igra srednjoškolke i studenta
Okrene li život na to da zaborav sve odjene ja ću molit pjesmu moju da čuva tebe, čuva mene
Kasno noću kući idem čujem kako bruji granje u čempresu sanjam vjetar ja mislim tvoje šaputanje
Kad u ponoć niz pučinu mjesec srebrom potok toči nebo zvijezde rascvjetaju a ja mislim tvoje oči
Srednjoškolko daj mi reci što se ovo s nama zbilo te onako na ulici samo šutke prolazimo
Jel' sujeta, il' se bojis ili tvojoj majci smeta ova veza, ova igra srednjoškolke i studenta
O kako je samo lijepo što postojiš što te ima cijelo korzo sto miriše tvojim slatkim koracima
Miladin Sobic - Dzemper za vinograd
Ponekad poželim da ostavim studije i upišem neki zanat pa da budem pekar, limar, il' moler da ukrotim struju i naučim da popravljam bojler.
Il' da budem dimnjačar i donosim srecu da budem majstor za frule da pravim servise i duvam u staklo. ne morah na fakultet, al' mi se omaklo.
Čudio se meni drugar šta ima tu da mi smeta što on da bi bio Bog i glavni želi svrsit' tri fakulteta.
A zar nebi bilo ljepše sad misliti na vinograd u ljubavi biti s njim kao dragom dičiti se njime čuvati ga zime.
Izgleda da mnogi žele imat kola snažan motor iz Japana mjesto lične karte kolor televizor ostaviti život, gledat' ga u retrovizor.
A zašto ne bit' običan i voljet male stvari zašto svako mora biti glavni. Šta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom zašto sa tugom gledam za čovjekom.
Čudio se meni drugar šta ima tu da mi smeta što on da bi bio Bog i glavni želi svrsit' tri fakulteta. |

| Naslov: Re: Tekstovi Pet Apr 29, 2011 10:58 pm | |
| E da Sobic Miladin ,ne znam samo da li je ikad zavrsio taj fakultet. Vec sam pomenuo novi talas 80-tih ,socializam koji je vec bio u dubokoj krizi. Evo jedne autenticne. BALKAN........Trideset peta-sesta Moj stari vec godinama okrece bicikl svakog dana od kuce do preduzeca prva, druga, treca. On je trideset peta-sesta bez skole, detinjstva i hleba on je trideset peta-sesta uvek tu kad zapeti treba on trideset peta-sesta vecna treca smena on je trideset peta-sesta bez kravate, umorna i povijena. Minimalac svakog prvog mala firma sta ce sutra biti topao hleb i litar mleka akontacije, zajmovi, krediti. On je trideset peta-sesta ne razume zvaki izam on je trideset peta-sesta podnece ledja za realizam on je trideset peta-sesta preko sindikata na more on je trideset peta-sesta uvek u partneru, nikad gore. On je trideset peta-sesta bez skole, detinjstva i hleba on je trideset peta-sesta uvek tu kad zapeti treba on je trideset peta-sesta preko sindikata na more on je trideset peta-sesta uvek u partneru, nikad gore. |

| Naslov: Re: Tekstovi Sub Apr 30, 2011 2:51 pm | |
| | rocker u penziji :: | E da Sobic Miladin ,ne znam samo da li je ikad zavrsio taj fakultet.
|
Mislim da je zavrsio, i cuo sam da je negdje u Italiji, nisam siguran. |
|  | | SAG Rock guru

| Naslov: Re: Tekstovi Sub Apr 30, 2011 8:14 pm | |
| Izvodjac: Belphegor Album: Lucifer Incestus Pjesma: Lucifer Incestus
Tekst: Lucifer Incestus
The goat of fukk With cock of fire
Converte linguam tuam In natibus meis
Lucifer Incestus Praise the evilchurch
An occult hellride Triumph of sin
Converte linguam tuam In natibus meis
Lucifer Incestus Praise the evilchurch
|

| Naslov: Re: Tekstovi Sub Apr 30, 2011 8:30 pm | |
| Bajaga.......OVO JE BALKAN
Ovo je ovde Balkan zemlja iz sna izmedju mocnih sila dobra i zla
Tu svako moze biti dusman i brat svakih pedeset leta izbija rat
Ref. Ovu su zemlju pravili i ratnici i pesnici i razliciti Bogovi
Ovo je ovde Balkan mirisni cvet totalno nerazumljiv za ceo svet
I svako moze biti dusman i brat svakih pedeset leta izbija rat
|

| Naslov: Re: Tekstovi Sub Apr 30, 2011 9:04 pm | |
| Azra - 68
Doktore sto se to dogadja sa mnom Osjecam se cudno Imam 37 godina i vrijednu diplomu Uznemiruju me nocne polucije Boli me glava Profesor sam na srednjoj skoli Tamo predajem neka lijeva prava Onanija mi je redovna Mjesecna placa mizerna Sto da radim bez akcije citavi dan Dok sam bio student Rusio sam cesto Citao praxis Polemizirao vjesto Anarhizam mi je bio u krvi Svi na barikade Sanjao sam kako vodim proletere mlade A danas doktore pomozi mi Tesko mi je vjeruj mi Sto da radim bez akcije citavi dan Moje drustvo ordinira od 19 do 22 Ono niti eksa Niti galami Zuri u prazno i truli Sljakeri spavaju po tramvajima Djeca se ljube na ulicama Noci su frajerske i uvijek na smetnji Noci su samo na smetnji Ja sada idem iz ovih stopa da se bacim Ravno u savu Sezdeset Osam sezdeset Vratit ce se opet Osam sezdeset
Kerber - Seobe
Ptice lete na jug i vracaju se ljudi ognjista gase zauvek odlaze
Zemljina nedra su velika ko Bog sa mlekom za sve
Najveci jad je ostaviti dom od nemila do nedraga pred sudbinom zlom
Ref. 2x
Ne ostaju tragovi pesme grobovi ne pevaju |
|  | | horehound Pocinjem Rokati !

Broj poruka: 162 Datum upisa: 22.12.2010
 | Naslov: Re: Tekstovi Pon Maj 02, 2011 2:52 pm | |
| Metallica
Fade To Black Life it seems, will fade away Drifting further every day Getting lost within myself Nothing matters no one else I have lost the will to live Simply nothing more to give There is nothing more for me Need the end to set me free
Things are not what they used to be Missing one inside of me Deathly lost, this can't be real Cannot stand this hell I feel Emptiness is filling me To the point of agony Growing darkness taking dawn I was me, but now he's gone
No one but me can save myself, but it's too late Now I can't think, think why I should even try
Yesterday seems as though it never existed Death greets me warm, now I will just say good-bye |

| Naslov: Re: Tekstovi Pon Maj 02, 2011 2:54 pm | |
| Black Sabbath
After Forever
Have you ever thought about your soul - can it be saved Or perhaps you think that when you're dead you just stay in your grave Is God just a thought within your head or is he a part of you Is Christ just a name that you read in a book when you were at school? When you think about death do you lose your breathe or do you keep your cool? Would you like to see the Pop, on the end of a rope - Do you think he's a fool? Well I have seen the truth. Yes I have seen the light and I've changed my ways And I'll be prepared when you're lonely and scared at the end of Our days
Could it be you're afraid of what you friends might say If they knew you believe in God above They should realize before they criticise That God is the only way to love
Is your mind so small that you have to fall In with the pack wherever they run Will you still sneer when death is near And say they may as well worship the sun
I think it was true it was people like you that crucified Christ I think it sad the opinion you had was the only one voiced Will you be so sure when your day is near say you don't believe? You had the chance but you turned it down now you can't retrieve.
Perhaps you'll think before you say that God is dead and sone Open your eyes, just, realize that he is the One The only One Who can save you now from all this sun & hate Or will you still jeer at all you hear? Yes! - I think it's too late. |

| Naslov: Re: Tekstovi Pon Maj 02, 2011 2:57 pm | |
| Sonic Youth
Peace Attack
Three feather three-piece Peace attack Early book whistling (?) Whistle at earth Whistling the earth today or (?) off (?)
Nature sex Nature sex The only winking Remainder
Three feather three-piece Peace attack Early book whistling (?) Whistle at earth Whistling the earth today or (?)
Nature sex Nature sex The only winking Remainder (reminder?)
Of the great Of the great anti-hate Springtime is wartime I'll rise to the crime-boss Electric guitar string A bed of flowers |
|  | | |
| | Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| |
|